LokalnaPolitikaIzdvojeno

LIKA CLUB: Ličko-senjski Stožeru, zahvaljujemo vam se na suradnji

NEPOTPISAN STOŽER

Jučer je u podnevnim satima, iz Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije kojem je na čelu načelnik Vice Nekić, poslano priopćenje medijima u kojem se zbog teksta o “Jeseni u Lici” proziva portal Lika Club.


Redakcija portala Lika Club nije iznenađena politizacijom Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije, kao niti još jednim orkestriranim napadom na našu redakciju, u suradnji s lokalnim portalima. U tekstu koji još jednom možete pročitati ovdje – Hoće li se ovogodišnja “Jesen u Lici” održati? Evo što su o tome rekli Stožer i župan, a što građani, portal Lika Club nigdje nije naveo netočnu informaciju, a potpuno legitiman tekst potkrijepili smo mišljenjima naših čitatelja koje i dalje možete pronaći na našoj Facebook stranici, te službenim stavovima Stožera Grada Gospića i Ličko-senjske županije. Mišljenja čitatelja, nisu i mišljenja redakcije portala Lika Club, i to se u medijskom svijetu podrazumijeva. Međutim, Stožer Ličko-senjske županije to čini se, ne podrazumijeva.

Napomenut ćemo da je do sad objavljeno više od 100 tekstova na portalu Lika Club, s informacijama koje je dostavljao Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije, sve na temu statusa pandemije COVID-19 u Ličko-senjskoj županiji. Tekstovi kojima je bila prenesena informacija o statusu pandemije pročitani su na desetine tisuća puta, što se nama činilo kao uredna suradnja s ličkim Stožerom, pri čemu nam oni šalju informacije na mail a mi ih kao portal besplatno objavljujemo u javnom interesu.

Također, naši novinari, a i prozvana urednica Tena Brnad, potrošili su na stotine sati rada za taj medijski posao kako bi upravo informacije Stožera bile pravovremeno prenesene javnosti i svim čitateljima Lika Cluba. Imali smo povjerenje u Stožer, međutim, sada tomu više nije tako i izgubio je naše povjerenje.

S obzirom na to da se Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije odlučio uključiti u pokušaje diskreditiranja našeg medija zajedno s dva lokalna portala, odlukom redakcije Lika Cluba s današnjim danom ih prestajemo pratiti, te im se zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji. O tome smo ih obavijestili i putem maila.

Kako vi kao naši čitatelji ne biste bili uskraćeni za informacije o COVID-19 pandemiji, nastavljamo prenositi informacije Nacionalnog Stožera civilne zaštite, te normalnih lokalnih Stožera iz Ličko-senjske županije koji nas ne kleveću iz nepoznatih razloga.

Hvala na razumijevanju.

Redakcija portala Lika Club

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov, Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close