Vijesti

Lika Club je u kolovozu prosječno dnevno posjećivalo gotovo 9000 čitatelja, najviše ikad – pokazuje Gemius Analytics

ODLIČNI REZULTATI

Portal Lika Club u kolovozu 2020. postignuo je odlične rezultate


Druga polovica ljeta je za portal Lika Club bila odlična – tako kažu rezultati Gemiusa Analyticsa objavljeni za razdoblje od 1. do 31. kolovoza 2020. godine. Najveći broj posjetitelja dolazi iz Grada Zagreba, Zagrebačke, Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske i Ličko-senjske županije, a prosječno nas je dnevno posjećivalo više od 8 728 čitatelja.

U kolovozu je Lika Club po Gemiusu zabilježio više od 133 000 posjeta. Pritom je oko 80% korisnika došlo sa smartphone, a ostalih oko 20% s PC uređaja. Važno je napomenuti i da je najčitaniji dan u tjednu u kolovozu redovito po čitanosti bio ponedjeljak. Prosječno trajanje posjete portalu je više od 5 minuta po korisniku, što je također iznad prosjeka.

U usporedbi s drugim medijima iz Hrvatske, Lika Club se trenutno po broju stvarnih korisnika nalazi na 38. mjestu. Ako se uzme u obzir regija Lika s vrlo malim brojem stanovnika u odnosu na sve druge regije, taj rezultat čini stabilnu poziciju s velikim brojem Ličana koji nas prate ne samo unutar Ličko-senjske županije, već i mnogo dalje od nje.

Podsjetimo, portal Lika Club jedini je lički medij koji svoju čitanost mjeri na Gemiusu, i tako je već više od četiri godine.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close