GlazbaScenaIzdvojeno

Lika Club je medijski pokrovitelj CMC Festivala 200 2021. – Slavonija festa!

POTPISAN UGOVOR

CMC televizija u suradnji s Gradom Slavonskim Brodom i Turističkom zajednicom grada organizira CMC 200 Slavonija fest 2021. Na jednoj od prekrasnih lokacija u Slavonskom Brodu će 3. i 4. rujna nastupiti veliki broj izvođača zabavne i rock glazbe. Portal Lika Club biti će medijska podrška događaju


CMC Televizija i Prilika Grupa potpisali su Ugovor o medijskom pokroviteljstvu za peto izdanje CMC 200 Slavonija Festa. Portal Lika Club, koji je član Prilika Grupe, biti će promoviran na CMC Televiziji, web stranici CMC-ja i društvenim mrežama, a putem Lika Cluba moći će se pratiti najave događanja te će se dio događanja i uživo prenositi.

Više informacija o CMC Festivalu pronađite na portalu Lika Club tijekom kolovoza i početkom rujna 2021., a sve pratite i na Facebook stranici Slavonija Fest – CMC 200 2021.

Vidimo se u Slavoniji!


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close