Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

Lika centar Hrvatske – ministri i danas stižu, Kostelac odbio dočekati Bošnjakovića

Ličko-senjska županija na nekoliko je tjedana postala najvažnija županija u Hrvatskoj, pa će tako ministri Plenkovićeve Vlade i danas uhvatiti vremena da dođu u posjet. U Otočac tako dolazi ministar Bošnjaković, koji će grad morati obići samo u pratnji HDZ-ovaca jer ga gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac, s kandidacijske liste Bura promjena, neće dočekati.

“Neću dočekati ministra jer mi se nije najavio kao gradonačelniku, a red bi bio da se najavio. U zadnje vrijeme, svi ministri koji su dolazili, nijedan se nije najavio da dolazi”, rekao je Kostelac za N1.

N1 donosi i zanimljiv pregled dosadašnjih troškova kampanje koji pokazuju kako je za prijevremene izbore za skupštinu Ličko-senjske županije HDZ-ova je koalicija potrošila više nego što su zajedno potrošili svi ostali sudionici, njih osam.

Koalicija HDZ/HSU/HSP-AS/HSS/HBS do sada je na kampanju potrošila 119 tisuća kuna, njezin glavni izborni konkurent, lički župan Darko Milinović, odnosno njegova nezavisna lista samo 1.656 kuna, SDP oko 33.500 kuna, Nezavisna lista Ante Dabe 20.300 kuna, stranka Milana Bandića nešto više od 18 tisuća, Živi zid 9.500 kuna, svi zajedno 83 tisuće kuna.

Izvor: N1

FOTO: Vlada.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: N1 | Foto: Vlada.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close