VijestiScena

LIKA CAVE TREKK Grafiteri iz Engleske i Hrvatske crtati će Teslu u Perušiću!

Nadolazeći vikend u Lici priprema mnogo događanja. Sportska i humanitarna nota prvog pećinskog trekkinga u Hrvatskoj interesira medije, građane i sportaše, kako iz Hrvatske tako i iz svijeta. Najavljeni su trkači iz Kanade, Rusije, Belgije i još nekoliko drugih država, a kao gost iz Engleske dolazi i jedan grafiter.

Lovepusher Art iz Londona i Lunar iz Zagreba u subotu će na LIKA CAVE TREKK-u crtati motive povodom 160. obljetnice rođenja Nikole Tesle, ali i one o georaznolikosti Pećinskog parka Grabovača. HEP je dao dozvolu da trafostanica u centru Perušića obnovi svoje ruho, a u crtanju će iz tog razloga moći uživati svi posjetitelji ove sportsko humanitarne manfiestacije.

Podsjetimo, utrka je u sklopu Trekking lige a organiziraju ju Pećinski park Grabovača, outdoor.hr, WWF Adria i Zaklada Ana Rukavina. Sve informacije možete pronaći na službenoj i web Facebook stranici organizatora.

Dođite na LIKA CAVE TREKK 23. srpnja i provedite ugodan dan u Pećinskom parku Grabovača!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lunar Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close