Film i TVAutomoto

“LIJEPI SLAPOVI, SVIĐA MI SE ONAJ VELIKI” – bivše zvijezde Top Geara “ne znaju” da su na Plitvicama!

Danas je na Amazon Prime Videu prikazana 4. epizoda 2. sezone popularne emisije “The Grand Tour” u kojoj su voditelji Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May posjetili Hrvatsku.


Ova epizoda ima jednu specifičnost – posjet Hrvatskoj nije bio planiran i nije bilo unaprijed dogovorenog scenarija što je rezultiralo pomalo urnebesnim situacijama.

Popularni trojac je obišao nekoliko slučajno odabranih lokacija diljem Hrvatske u tri potpuno nepovezana automobila – Clarkson u Audiju TT RS, Hammond u Ariel Nomadu, a May u Ladi koja je u emisiji preuređena u vatrogasno vozilo

Uz Novalju i Zadar, jedno od mjesta koje su posjetili su Plitvička jezera na kojima su snimili zanimljivi skeč. Kako ova epizoda nije bila snimljena prema unaprijed dogovorenom scenariju, voditelji nisu bili dobro pripremljeni te “nisu mogli” ništa reći o mjestu na kojemu se nalaze.

Iako “nisu znali” o kakvim se jezerima radi, bivšim zvijezdama Top Geara se svidio krajolik Plitivičkih jezera. “Lijepi slapovi”, komentirao je Hammond, a Clarkson je pokazao koje mu se jezero najviše sviđa, nakon čega su nastavili raspravljali o tome tko ima bolji automobil.

Na kraju emisije je Lada Riva koju je vozio James May pogođena i uništena od strane jednog hrvatskog kanadera u “misiji gašenja”.

Pogledajte u galeriji fotografija kako je izgledao Grand Tour na Plitvičkim jezerima!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close