Društvene mreže

LIJEPA VIJEST IZ GOSPIĆA Zaručila se Magdalena iz “Života na vagi”!

Nakon gospićkog vjenčanja Senjkinje Marte Šolić, još jedna natjecateljica Života na vagi objavila je sretnu vijest na društvenim mrežama.


Gospićanka Magdalena Štimac na Instagramu se pohvalila prstenom kojim ju je dugogodišnji dečko Mate zaprosio na blagdan Svetog Nikole.

Stigao sveti Nikola, napisala je Magdalena uz fotografiju prstena.

Mlada Ličanka nastavila je naporno vježbati i nakon sudjelovanja u posljednjoj sezoni emisije “Život na Vagi”. Do danas je uspjela izgubiti trideset kilograma, a na društvenim mrežama se pohvalila transformacijom koju je doživjela u emisiji i nakon nje.

Nakon izlaska iz showa Magdaleni su počele pristizati ponude za vezu, no ona je rekla kako je njezina jedina ljubav dugogodišnji dečko Mate Orešković

 Nakon izlaska iz showa dobivam dosta poruka od dečki. Zovu me na kave i imaju razne ulete, ali to me previše ne zanima jer sam u sretnoj vezi s muškarcem koji me volio i sa 113 kilograma. Smatram da niti jedan dečko nije vrijedan toga da raskinem vezu s muškarcem koji me volio i vjerovao u mene kad ni ja sama nisam vjerovala u sebe, rekla je Magdalena za 24sata. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Stigao Sv.Nikola 😍 💗💍 @matee1987

Objavu dijeli MagdalenaŠ (@megistimac)

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Magdalena Štimac /Instagram

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close