VijestiLifestyle

Lidl traži radnike!

Lidl je osvojio treće mjesto u istraživanju Najpoželjniji poslodavac 2014., čime je dokazao da njegove kvalitete u vođenju poslovanja i upravljanju zaposlenicima prepoznaje i šira javnost.

Kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, Lidl prilikom izbora kandidata veliku važnost pridaje iskustvu, motiviranosti i energičnosti pojedinca. Idealan kandidat za rad u ovoj tvrtki je svaka osoba koja ima poduzetničke osobine, ali i socijalnu dimenziju, zbog čega će i kupca znat staviti na prvo mjesto i prepoznati njegove potrebe. Iz rezultata istraživanja zatim se formiraju mjere koje se provode kako bi se povećalo zadovoljstvo zaposlenika.

Lidl je specifična tvrtka u kojoj pojedinci, koji se iskažu u stručnim vještinama, mogu brzo napredovati. Svaki vrijedan i motiviran zaposlenik može biti siguran da će tvrtka ulagati u njegov razvoj, nagraditi ga i unaprijediti. U Lidlu nije neobično da netko u kratkom roku napreduje do voditelja trgovine ili regionalnog voditelja, pa i više. Osim toga, svake četiri godine Lidl provodi istraživanje o zadovoljstvu zaposlenika uz angažiranje neovisnih konzultanata.

Ako je upravo Lidl tvrtka u kojoj biste željeli (početi) razvijati svoju karijeru, zavirite u bogatu ponudu natječaja i požurite s prijavom!

Sezonski radnici 

Imate li KV ili SSS trgovačkog ili srodnog smjera, prijavite se na jedan od Lidlovih oglasa za sezonskog radnika. Radno iskustvo u trgovini i/ili ugostiteljstvu je poželjno, a Lidl vam nudi iznadprosječnu plaću u trgovini te plaćeni prijevoz i prekovremene sate. S radom biste počeli u svibnju/lipnju, ali natječaji su otvoreni do 16. veljače, stoga požurite s prijavama!

Sve detalje potražite na na linku : Moj posao


Tekst: Moj posao

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close