HrvatskaVijesti

Lidija Bačić Lille pjesmom spojila Dalmaciju i ravnicu

Glazbena zvijezda Lidija Bačić Lille ubrzo nakon što je osvojila publiku ljetnim hitom “Mucho Loco” otkriva spot za još jedan singl “Najdraže moje”.


S ovom pjesmom predstavit će se na festivalu Zlatne žice Slavonije u Požegi koji će se održati od 2. do 4. rujna. Popularna Splićanka uspjela je ponovno oduševiti javnost jer je ovoga puta pjesmom spojila Dalmaciju i ravnicu.
Okružena tamburašima i prekrasnim krajolicima šire okolice Đurđevca, Lille je pjesmom poručila“najdraže moje, znaš da živim za nas, jučer te voljela ludo, još više te volim danas”. Dio je to teksta koji je napisao hitmejker Fayo, a na koji je glazbu skladao Ivica Plivelić te uz pomoć Mislava Sirovine raspisao aranžman. Pjesma je snimana, miksana i masterirana upravo u studiju Ivice Plivelića, Music Atelier Studio Tamburica.
Atraktivna Lille sjajno se snalazi u svim situacijama, ovoga puta na ravnici prekrasnog đurđevačkog kraja i Koprivničko-križevačke županije. Nastavlja suradnju s Darijom Lepoglavcem iz DARPRO.tv Video Productiona koji potpisuje snimanje, režiju i montažu videospota, a asistent mu je bio Stjepan Dolenec.
Ovim putem zahvaljuju tamburaškom sastavu Frontmeni na statiranju u spotu, kao i Vinariji Matočec na ustupljenoj lokaciji za snimanje spota.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close