HrvatskaVijesti

Lidija Bačić Lile na svoj rođendan objavila atraktivan spot za ljetni hit “Mucho Loco”

“Mucho Loco”, novi ljetni hit Lidije Bačić Lille, zavladao je radijskim postajama još od CMC festivala u Vodicama gdje je pjesmu premijerno izvela.


Lille je sada otkrila i atraktivan videospot u kojem ju možemo vidjeti u raznim ljetnim odjevnim kombinacijama i kupaćim kostimima, a cijela radnja je smještena u Villi ITEA u blizini Poreča. Pravi ljetni spot sniman unutar vile i na vanjskom bazenu režirao je Dario Lepoglavac.

Lille ovom ljetnom glazbenom poslasticom publici jasno poručuje – “ništa ne pitaj, samo uživaj – čaše dignimo visoko“. A za mucho loco atmosferu potrebna je samo “jedna slatka sinjorita – Lidija iz Splita“. Lidija inače danas slavi rođendan pa je ova pjesma prigodna za njezin i svaki drugi rođendanski party.

Obožavam ljeto i najradije bih da traje cijelu godinu. Volim kupaće kostime, biti na plaži, uživati s prijateljicama, ali eto…treba nekad i raditi”, kroz smijeh govori Lidija koja ističe da je, kada je slobodna, svaki dan na moru, u društvu ili solo.

Za potrebe spota “Mucho Loco” je bila u bazenu i solo, a sada je vrijeme da spot zaplovi TV programima, ali i da Lille zaplovi u ljeto, more i uživanciju. A kakva je to uživancija, ako nije mucho loco.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close