Zdravlje

Ličko-senjskoj odobreno MILIJUN KUNA za učenike s teškoćama

U okviru projekta Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Operativnog programa “Razvoj ljudskih potencijala” 2007. – 2013. Europskog socijalnog fonda u okviru Prioriteta 2 Jačanje socijalnog uključivanja i integracije osoba u nepovoljnom položaju, Ličko-senjskoj županiji su za školsku godinu 2014./2015. odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 1.041.303,78 kn.

Kroz projekt je u šk. godini 2014./2015. pružena neposredna potpora za 19 učenika s teškoćama iz pet osnovnih i četiri srednje škole kojima je Ličko-senjska županija osnivač, a iskustvo stečeno u provedbi značajno će koristiti Ličko-senjskoj županiji i školama u provedbi projekta “Zajedno u budućnost” u školskoj godini 2015./2016.

Župan Ličko-senjske županije upućuje poziv na završnu konferenciju u provedbi Projekta Ličko-senjska županija pomoćnici za učenike s teškoćama, Ličko-senjskoj županiji, dr. Franje Tuđmana 4 Gospić, danas s početkom u 12:00 sati.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close