Politika

LIČKO-SENJSKA Škoro se bori s Milanovićem za drugo mjesto, razlika samo 0,01%! Kolakušić ispod 5%…

Situacija po novim rezultatima od 21.00 sati nije se promijenila


Miroslav Škoro po trenutnim rezultatima ima 22,01%, dok Zoran Milanović ima 22,02%, u Ličko-senjskoj županiji. Ličko-senjski SDP vjerojatno je zadovoljan s ovom pozicijom, ali zasigurno i MOST i Hrvatski suverenisti koji ovaj rezultat nisu očekivali.

Politiku Mislava Kolakušića županija nije prepoznala, ima nešto više od 4% glasova. Svi ostali kandidati dobili su mali broj glasova, a među njima ističu se Dario Juričan, Dalija Orešković i Ivan Pernar. Kolinda Grabar Kitarović neprikosnovena je pobjednica predsjedničkih izbora u Ličko-senjskoj županije sa sigurnih preko 40% glasova.

U Ličko-senjskoj županiji obrađeno je 102 od 117 biračkih mjesta, do 22.00 sata očekuje se 100% obrađenih rezultata i konačni poredak.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Miroslav Škoro

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close