ModaTurizam

LIČKO-SENJSKA MISS JE NAJLJEPŠA! Tea Mlinarić odnijela titulu Miss Hrvatske

U Kinu Korzo u rujnu prošle godine odabrana je Miss Ličko-senjske, a sinoć je ličko-senjska ljepotica, Tea Mlinarić ponijela i titulu Miss Hrvatske 2017. godine. U izboru od čak 18 djevojaka, Senjanka je ipak bila najljepša.


Sinoć se u sjajnoj atmosferi zadarskog Arsenala osamnaest ljepotica iz čitave Hrvatske borilo za titulu Miss Hrvatske. Osim što su svoj kraj predstavile nošnjama, djevojke su imale priliku prezentirati i poštapalice svoga kraja. Naravno, svaka od djevojaka imala je priliku predstaviti se i u najsvečanijem ruhu, a na kraju pokazati i raskoš svog plesnog umijeća.

Najuspješnija je bila Tea Mlinarić iz Senja. Sa zavidnih 185 cm Teu je još u počecima bilo lako primijetiti, a graciozan hod i neupitna ljepota dovele su je do krune. Prva pratilja je Miss Zagreba Nika poljak, dok je titula druge pratilje pripala Valentina Jackiv iz Brodsko-posavske županije.

Osim neupitno najvećeg uspjeha Senjkinja Tea potpisala je i ugovor s modnom agencijom Talia Model gdje će svoje vještine brusiti pod modnom palicom Tihane Harapin Zelepugin.

Mladoj Tei krunu je predala aktualna Miss Angelica Zakinja, a nadamo se da će Tea zablistati i u Kini gdje će se izbor za Miss svijeta održati 18. studenog.

Lets extend the summer ! 💖💖💖 @missworldcroatia @maxinova.shop @ilirijaresort

A post shared by Tea Mlinarić (@teamlinaric9) on

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Tea Mlinarić | Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close