Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

LIČKO PETROVO SELO Dosjetljivi migrant Senol pokušao prijeći granicu kao Francesco

Dok sve veći broj migranata na putu iz BiH prema Sloveniji prolazi kroz šume Like i Gorskog Kotara, jedan turski migrant dosjetio se da bi, umjesto ilegalnom rutom, preko graničnog prijelaza mogao proći na drugi način.


Tridesetdevetogodišnji Senol K. u Istanbulu je nabavio krivotvorene talijanske dokumente – osobnu iskaznicu, vozačku dozvolu i zdravstvenu iskaznicu koje su glasile na Napolitana Francesca, a krivotvorene isprave je platio 2.500 eura.

Dosjetljivi turski migrant na taj način je u Bosnu ušao kao Senol, a izašao kao Napolitano. Uhvaćen je tek na graničnom prijelazu Ličko Petrovo Selo kad je s krivotvorenim dokumentima pokušao ući u Hrvatsku. Za kazneno djelo krivotvorenja službene isprave Općinski sud u Gospiću ga je osudio na šest mjeseci uvjetnog zatvora, a sud će mu zaračunati i troškove kaznenog postupka u iznosu od 500 kuna, javlja KAportal

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close