Scena

Lički reper DREYFUSS i legendarni TARGET predstavljaju spot za “Rolam ovaj rap”!

Lički reper Nikica Krizmanić, poznatiji pod nadimkom Dreyfuss, objavio je spot za pjesmu “Rolam ovaj rap”.


Novi hit repera s Plitvičkih jezera nastao je u suradnji s jednim od osnivača domaće hip hop kulture, legendarnim Targetom iz hip hop dvojca Tram 11.  Target i Dreyfuss su zajedničku stvar premijerno izveli u listopadu na hip hop večeri u caffe baru Stari Grad nedaleko Rakovice, a pjesma je ovih dana dobila i video izdanje.

Spot za ovu pjesmu sniman je na dvije lokacije. Prva je Caffe i Night Club „Stari Grad“ gdje se održao event pod nazivom „Hip – Hop Night“, a gdje su svi akteri ovoga spota nastupili što se može vidjeti i po pojedinim kadrovima. Druga lokacija bilo je predivno mjesto nedaleko Plitvičkih jezera pod nazivom Mukinje, rekao je Dreyfuss

U spotu se uz Dreyfusa i Targeta pojavljuju još i Deno (8ight3hree9ine), beatboxer Lil’ Bear, Mc BigMistake i Nik Boles iz 91crew, Kurs i Skole iz Ebole te Doktor Oga.

Veliko hvala svima koji su sudjelovali u stvaranju ovoga spota, ali i svima koji su sudjelovali u nastajanju i realizaciji čitavog ovog projekta, poručio je Dreyfuss.

Pogledajte spot!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close