Društvene mrežeTech

Lički Instagrami: TOP 5 profila po izboru redakcije

Zavirite u jedne od najljepših Instragam profila po izboru redakcije, a znate što im je zajedničko ? Lički korijeni !


Instagram je popularna mobilna aplikacija, a sve više se ustaljuje i kao društvena mreža. Ako slika govori tisuću riječi onda je Instagram pravi izbor za vas. Broj korisnika procjenjuje se u milionima, a jedan dio tog kolača otpada i na Hrvate. u Hrvatskoj sve više kompanija i mladih koriste ovaj alat kako bi promovirali vlastita htijenja i interese. LikaClub ima svoj Instagram profil, a tu je još nekoliko Instagram profila koji vam mogu uzeti djelić pažnje, a svima im je zajedničko što su baš iz Like !

U nastavku donosimo 5 najboljih Instagram profila po izboru redakcije LikaCluba:

5. lika_i_gorskikotar
Ovaj Instagram profil razlikuje se po tome jer je namijenjen svrsishodnoj promociji Like. Nastoji pronangirati njene prirodne ljepote isključivo kroz fotografiju. Pretraživajući Instagram i upisujući samo ključnu riječ Lika naići ćete na ovaj profil gdje ćete naći uistinu lijepe fotografije.

4. milan.krznaric.photography

Milan Krznarić nije samo laik s fotoaparatom, već pravi fotograf. Na njegovom profilu možete pronaći fotografije pejzaža, a nerijetko je iz slika vidljiv i njegov avanturistički duh. Jasno je vidljiv dašak profesionalizma, ali i ljubav prema fotografiji. Preporučamo pogledati

3. paralche

Mario Paral mladić je iz Perušića. Fotografije koje možete pronaći na njegovom Instagram profilu pričaju određenu priču, o njemu kao ponosnom stanovniku planeta. Nerijetko objavljuje fotografije iz krajolika, a ljubav prema fotografiji je očigledna. Prizori koje ćete naći ostavljaju i bez daha.

Old tower, Milky Way and a little meteor on the right ** #night #sky #meteor #stars #Perusic #Croatia #Lika

Fotografiju objavljuje Mario Paral (@paralche)

2. plitvice_blog

Koliko puta na Plitvicama ostanete bez daha? Mnogo puta, a ovaj projekt plitvičkog bloga koji možete naći i na Facebooku, tome će sigurno dodatno pridonijeti. Što reći osim, zasluženo drugo mjesto! 

Big Waterfall at night.

Fotografiju objavljuje plitvice_blog (@plitviceblog)

1. aleksandargospic

Aleksandar je fotograf iz Zadra. Fotografije koje smo pronašli na njegovom profilu ostavile su nas bez daha, a nadamo se da ćete vi podijeliti naše mišljenje. Profesionalizam i fotografija kao umjetnost osnovne su karakteristike njegova profila.

Pitamo se je li vrijeme na ovim fotografijama stalo ?

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay | fotomontaža

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close