Lifestyle

Lički farmer odabrao koje djevojke idu s njim na farmu

Farmeri su upoznali djevojke koje su im poslale pisma, a večeras je došao red i na farmericu Sandru Blažinu i farmera Stanka Rajčića


Sandru su redom iznenadili svi dečki, obasipajući je darovima, a jedan od njih joj je čak priznao da se već u nju zaljubio pa je lijepa crnka zaključila da ga je očito očarala. No zato joj je jedan odmah ‘stao na žulj’.

– Jesi li zbario koju curu u busu? upitala ga je Sandra.

– To je bio poljubac, ona je mene poljubila – rekao je kandidat te dodao da je djevojci iz autobusa uzvratio poljubac – u usta! Sandra nije bila zadovoljna njegovim odgovorom iako joj je pokušao objasniti da s tom djevojkom ne misli ništa.

I idući momak razočarao je Sandru.

Došao je red da se farmeri odluče koga vode sa sobom na farmu, a koga puštaju kući. Mario Brajković upitao je jednu od kandidatkinja je li istina da je koketirala sa Sandrinim kandidatima, što je ona zanijekala, a druga mu se djevojka morala pravdati da ne želi otići iz emisije jer su ostale konkurentice proširile trač da joj se kod Maria ne sviđa.

Nakon što je odlučio koje djevojke ne idu dalje, red je došao na Dina Blažinu koji je tri djevojke poslao kući, a Dražen Božić iznenadio je sve odlukom da s Dinove farme pozove kandidatkinju Vesnu, koju je ovaj izbacio. No Vesna se zahvalila na pozivu i odbila Dražena.

Više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL televizija screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close