Društvene mrežeIzdvojeno

Ličke tvrtke pomažu stradalima, četiri šlepera puna cigle krenula za Glinu i Petrinju!

Katastrofalni potres koji je uništio Petrinju i nanio strašne štete u Glini i Sisku ujedinio je i na noge digao čitavu zemlju.


Brojne udruge, građani i poduzetnici ovih dana organiziraju pomoć za ljude koji su ostali bez krova nad glavom, a među njima se nalaze i tvrtke iz Ličko-senjske županije. Na područje Petrinje tako su jučer krenula četiri šlepera puna cigle koja su organizirale ličke tvrtke, objavljeno je u Facebook grupi za pomoć Glini, Petrinji, Sisku i okolnim mjestima.

U Petrinju su iz Like upućena dva šlepera, od toga je jednu donaciju cigle osigurao Mario commerce d.o.o. iz Jezerana, dok drugi šleper cigle donirala obitelj Rudan iz Vrbovca. Za prijevoz su se pobrinuli Kušanić d.o.o. i Obrt Cukre, obje tvrtke iz Brinja.

Prema glini su krenula također dva šlepera, a ciglu za oba je donirao Mario commerce d.o.o. iz Jezerana, kao i prijevoz za jedan, dok je prijevoz za drugi donirao Obrt Mačić iz Plaškog.

“Donacije su od srca i svi skupa se nadamo da smo pomogli potrebitima u ovoj teškoj situaciji”, poručili su putem Facebooka organizatori ove humanitarne akcije.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook, Mario Gašparović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close