LifestyleKultura

LIČKE PRIČE Ciklus “Ličkih priča” za 2019. godinu završit ćemo s pjesmom i Zavičajnim društvom Sinac!

Dan po dan, tjedan po tjedan, priča po priča i evo nas pri samom kraju još jedne godine. Ova današnja priča ne najavljuje kraj ličkih priča, već samo kraj jedne kalendarske godine. I baš kako i godina brzo prođe, upravo će tako završiti brzo i ova današnja priča kojom vas samo želimo potaknuti da se prisjetite svih onih ispisanih u ovoj godini, svih ljudi koje smo doveli na naslovnicu našeg portala, a svi oni rade velike stvari za naš kraj, za našu Liku.


Pojedinci, kulturno-umjetnička društva, sportaši i brojni drugi koji su “krojili” ovogodišnju rubriku Ličkih priča, a da ih redom ne nabrajamo da koga još ne izostavimo, svi njih možete se podsjetiti  klikom na link LIČKE PRIČE.

Prošle godine u vrijeme Adventa pokrenuli smo, u suradnji sa Zavičajnim društvom Sinac, druženje Ličana u Zagrebu. Isto nastavljamo i ove godine i upravo s tim druženjem zaokružit ćemo ciklus ovogodišnjih Ličkih priča i naravno odmah nakon Nove godine krećemo u nove pobjede, u nove Ličke priče.

Dakle, pozivamo sve vas koji ste u blizini Zagreba, koji želite i možete, da nam se pridružite 30. prosinca 2019. u 18h ispred Ličke kuće u samom centru Zagreba.  U iščekivanju tog divnog druženja, pogledajte kako je to izgledalo prošle godine – foto album Ličani na Adventu u Zagrebu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close