Ličko-senjska županijaPolitika

LIČKE POLITIČKE IGRE: U Gospiću župan priča jedno, u Otočcu gradonačelnici rade drugo

Jučer je bio još jedan zanimljiv dan u ličkoj medijskoj i političkoj realnosti. U podnevnim satima, tako je jedan lički portal priopćio jednu vijest, da bi u popodnevnim satima drugi gacki portal priopćio drugu vijest – iste tematike, ali različitih aktera.

Riječ je očito o još jednom političkom obračunu preko leđa građana Ličko-senjske županije, kojima ćemo ovaj put skrenuti pozornost.

U Gospiću jedno…


Portal Lika-express iz Gospića napisao je vijest o razvoju širokopojasnog Interneta na području Ličko-senjske županije. Konkretno, župan Milinović potpisao je Sporazum između jedinica lokalne samouprave i županije o razvoj širokopojasnog Interneta na području Ličko-senjske županije.

Njihovu smo vijest prenijeli  po njenoj objavi, s obzirom da se činilo da se prije svega radi na interesu građana Ličko-senjske županije, te istu stavili na naslovnicu ne uzimajući u obzir političke aktere. Ipak, čini se da smo mi, kao i Vi naši čitatelji, dovedeni u zabludu.

U Otočcu drugo…

Istog dana, u popodnevnim satima, portal Gacka 053 iz Otočca, piše vijest o potpisivanju Sporazuma o suradnji na projektu razvoja širokopojasnog Interneta prihvatljivog za financiranje iz EU fondova. Potpisnici su gradonačelnik Gospića Starčević, gradonačelnik Otočca Kostelac i Općina Plitvička jezera – kako tvrdi portal Gacka 053.

S obzirom da se u Ličko-senjskoj županiji (instituciji) priča jedno, a u ličkim gradovima Gospiću i Otočcu (institucijama) radi drugo, jedno je sigurno – u ličkoj politici više se ne zna tko pije, a tko plaća.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Express, Gacka053, montaža

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close