Ličko-senjska županijaVijesti

Lička Viber zajednica prešla 1000 članova! Pozivajte svoje prijatelje i dalje

VELIK BROJ

Viber zajednica portala Lika Club pokrenuta je 24. ožujka 2020. godine, pri samom početku korona krize koju u ovim omjerima nitko nije očekivao


Nakon pet mjeseci svakodnevnih aktivnosti njenih članova, i dodavanja mnoštva ljudi od strane samih članova, zajednica sada broji 1000 Ličanki i Ličana na jednom mjestu.

Zadovoljan sam ovim rezultatom, 1000 nam je bio prvi “milestone” koji smo željeli postići. Naši čitatelji svaki dan mogu pročitati nekoliko najboljih vijesti s portala u samoj zajednici, a drago nam je što se uključuju i druže i međusobno. Po našim informacijama neki su se preko zajednice čak i upoznali i počeli piti kave, što je svakako jedna od najljepših stvari koju Lika Club ovdje radi. – kaže naš voditelj portala Ante Fumić.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close