VijestiZdravlje

Lička seljačka tržnica privukla domaće i strane posjetitelje

Jučer je na Baškoj placi u Karlobagu održana druga ovogodišnja Lička seljačka tržnica. Naime, Lička seljačka tržnica, organizirana od LAG-a LIKA u suradnji s Turističkom zajednicom Karlobag, u sklopu Baškog ljeta, privukla je domaće i strane posjetitelje.


Tržnici su prisustvovali lokalni izlagači te su predstavili svoje domaće proizvode od kojih većina nosi regionalnu oznaku kvalitete Lika Quality. Pa se tako od proizvoda moglo naći, ali i probati: različiti sirevi, skute, med, sokovi i rakije. Osim toga, veliku zainteresiranost za rukotvorine, pokazali su strani posjetitelji koji će u svoje domovine ponesti Ličke kape, ručno izrađene torbe, bluze, vunene čarape…

Svemu tome, pridonijelo je i lijepo vrijeme, ali i tamburaški sastav koji je domaćim ličkim pjesmama napravio sjajnu atmosferu u kojoj su uživali domaći, ali i strani posjetitelji.

Lička seljačka tržnica ponovno se dokazala kao odlično mjesto okupljanja te prezentacije domaćih proizvoda Like i podvelebitskog primorja.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close