AutomotoIzdvojeno

Lička policija sankcionirala vozače koji su ugrozili sebe i druge

NA A1

U subotu, 29. svibnja 2021. godine su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske na autocesti A-1, gdje je brzina prometnim znakom bila ograničena na 130 km/h, zaustavili:


– 38-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača osobnog automobila zagrebačke registracijske oznake i 50-godišnjeg njemačkog državljanina, vozača osobnog automobila njemačke nacionalne oznake, kojima je uređajem za mjerenje brzine utvrđena brzina od 246 km/h;

– 45-godišnjeg državljanina Slovačke koji je upravljao osobnim automobilom slovačke nacionalne oznake brzinom od 237 km/h;

– te 46-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim automobilom austrijske nacionalne oznake brzinom od 212 km/h.

Oni su kažnjeni novčanom kaznom, te isu im izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od 1 mjeseca.

U nedjelju su također na autocesti A-1, u smjeru Zagreba, između Zira i Gospića zaustavili 52-godišnjeg državljana Crne Gore koji je upravljao osobnim automobilom brzinom od 225 km/h. Kažnjen je novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole u trajanju od 1 mjeseca.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close