Lifestyle

Lička GRABOVAČA u TOP 11 naljepših prizora u Hrvatskoj

Touristar TV putovao je Hrvatskom s namjerom da svijetu otkrije njene njemu nepoznate ljepote. Izabrano je 11 lokacija, a samo jedna od njih je u Lici.


Ako ste blizu, posjetite ih ovo ljeto. Ili ih barem podijelite na društvenim mrežama. Nabrajamo ih, ali samo redosljedom do juga.

1. Grad Osijek i rijeka Drava – Na taj dan bila je predivno plava pa ćemo je nazvati: Nebo u Dravi.

2. Snimano nakon dana čokolade u Waldingeru. Medvedgrad i pogled na Zagreb – Snimanje prvog dana Discover Croatia – Exploring Route serijala, završilo je upravo ovdje. Pogled na Zagreb uvijek je zanosan.

3. Kanjon rijeke Like – Neka vas odvede do vidikovca Ploče i spustite se u Samograd. Pećinski Park Grabovača tijekom ljeta se najljepše zeleni.

4. Kanjon rijeke Krke – Nekoliko puta nas je put naveo u Šibensko-kninsku županiju. Krka, rijeka oko koje je sagrađeno nekoliko tvrđava, točnije 11.Snimili smo pet.

5. Ključica – Koliko god se puta vratili, prizor je jednako nevjerovatan. Nedaleko od Drniša, u kanjonu rijeke Čikole. U tišini se nalazi tvrđava Ključica.

6. Skradinski buk – Dosta vam je objašnjavanja po ovoj vrućini. Razumjet ćete samo aaaaa…

7. Tvrđava Sv. Mihovila – Otvorena prošlog ljeta, osvojila svoju prvu nagradu, ugostila mnoge predstave i događanja, Sv. Mihovil jedna je od četiri šibenske tvrđave.

8. Split, Marjan – Naša priča o Splitu započela je s Dioklecijanom i njegovom taštinom, a završila na Marjanu. Kako god okreneš, to je zaista predivan grad.

9. Biokovo Eye – Ako znate za “the eye“, trebali biste znati i za ovo. Naravno da “gleda”, ali predivnu makarsku rivijeru.

10. Zivogošće, Makarska Rivijera – Kako je to izgledalo odozgo znat će Brazilac Marcio. Makarska rivijera, poznata po predivnim plažama bila je i naš domaćin, ali ne samo iz zraka.

11. Dubrovačke zidine – Znate i sami da je postojao i prije “Game of Thrones”.  I mi smo tamo snimali.


 

Foto: TouristarTV

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close