VijestiGrad Zagreb

Lička Grabovača najavila veliki stručni skup o georaznolikosti 2017. godine!

Iako 2016. godina još nije gotova, iz Perušića stiže informacija o najavi događanja koje će se održati u 2017. godini. Riječ je o Pećinskom parku Grabovača koji će nakon rekordne turističke sezone po broju posjetitelja u veljači 2017. ugostiti međunarodni znanstveno-stručni skup.

Georaznolikost, geobaština i geoturizam u krškim područjima održati će se u jedinom pećinskom parku u Hrvatskoj – Grabovači, i to dva dana, 18. i 19. veljače 2017. godine. Događaj je namijenjen stručnim djelatnicima u sektoru zaštite prirode i okoliša, turističkim djelatnicima, znanstvenicima, speleolozima, članovima udruga koje se bave zaštitom prirode i okoliša te novinarima.

Organizatori skupa su Geografski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, JU Pećinski park Grabovača iz Perušić. Suorganizatori su JU Zeleni prsten Zagrebačke županije, Speleološki klub “Samobor”, Speleološko društvo Velebit, dok se kao pokrovitelji navode Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Institut za turizam, Hrvatsko geomorfološko društvo.

U organizacijskom odboru ovog događanja u Lici nalaze se Katarina Milković, Nenad Buzjak, Dalibor Paar i Neven Šuica. Više informacija pronađite na sljedećem linku: Georaznolikost 2017. 

georaznolikost-grabovaca

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Roman Romanski Avdagić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close