Ličanka u glavu: “Odoh vam ja na Rab.”

LIKACLUB

I tako, dragi moji, došao je i taj dan… Odoh vam ja na Rab. Kao što svi znamo, Rab je divan otočić s puno pješčanih plaža, ali i jednom psihijatrijskom ustanovom. Svi mi kažu da je bilo samo pitanje vremena kad ću tamo završit, a iskreno da vam kažem, ne zamjeram im uopće takve izjave.

Sve gore navedene činjenice ukazuju na to da dolazi jedna pauzica što se tiče mog pisanja i vašeg čitanja, ali zdravlje je najbitnije! Gledajte, nakon svih proživljenih trauma u mom kratkom životu, ne može se ni meni zamjerit… Neke situacije koje su me ljutile sam čak i opisala u svojim tekstovima, dosta vas me podržavalo i to mi je bilo zbilja drago. Obožavala sam kad bi mi netko prišao i s oduševljenjem pohvalio moj rad i trud. Tu je naravno i druga strana medalje, čak su mi i prijetili, aliiiiii ne dam seee. Pa di bi ja završila kad bi obraćala pažnju na takve maloumnike koji se ne mogu pomirit s realnošću?! Na kraju krajeva, u torbi imam sprej za komarce tak da sam u potpunosti zaštićena od takvih gluposti.

Hvala lijepa, bili ste divni, držite mi fige za brz oporavak i vidimo se na jesen.

P.S.: Ja vam ode malo na more radit, noge oprat, možda i malo boje uhvatit… Al brate mili, oduvijek sam bila drama queen, pa sam morala malo i ovaj tekst začinit. Ne briniteee, još su moji živčići na nivou. 😉


Do čitanja,

Voli vas vaša Ličanka.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u