Scena

Ličanka Glorija Ladišić je najbolja ročnica 23. naraštaja dragovoljnih ročnika!

U vojarni “123. brigade HV” u Požegi, u petak, 23. studenog 2018., obilježen je završetak obuke 23. naraštaja ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju.


Obuka dragovoljnih ročnika započela je 28. rujna, a na obuku je prihvaćeno 344 ročnika. Obuku je završilo sveukupno 322 ročnika, od čega 48 ročnice.

Postrojenim pripadnicima Središta za temeljnu obuku i dragovoljnim ročnicima, obratio se zapovjednik Središta brigadir Milan Čorak, koji je u svom obraćanju u ime svih djelatnika ove postrojbe i svoje osobno pozdravio ročnike i čestitao im na uspješno završenom dragovoljnom vojnom osposobljavanju

Na kraju svečanosti podijeljene su pohvale i nagrade najboljim ročnicima 23. naraštaja. Najbolja ročnica je Glorija Ladišić iz Čovića, a najbolji ročnik Adrijan Šanta koji su pismeno pohvaljeni i nagrađeni knjigom i značkom Dragovoljni ročnik.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: MORH

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close