Scena

Ličanka Glorija Ladišić je najbolja ročnica 23. naraštaja dragovoljnih ročnika!

U vojarni “123. brigade HV” u Požegi, u petak, 23. studenog 2018., obilježen je završetak obuke 23. naraštaja ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju.


Obuka dragovoljnih ročnika započela je 28. rujna, a na obuku je prihvaćeno 344 ročnika. Obuku je završilo sveukupno 322 ročnika, od čega 48 ročnice.

Postrojenim pripadnicima Središta za temeljnu obuku i dragovoljnim ročnicima, obratio se zapovjednik Središta brigadir Milan Čorak, koji je u svom obraćanju u ime svih djelatnika ove postrojbe i svoje osobno pozdravio ročnike i čestitao im na uspješno završenom dragovoljnom vojnom osposobljavanju

Na kraju svečanosti podijeljene su pohvale i nagrade najboljim ročnicima 23. naraštaja. Najbolja ročnica je Glorija Ladišić iz Čovića, a najbolji ročnik Adrijan Šanta koji su pismeno pohvaljeni i nagrađeni knjigom i značkom Dragovoljni ročnik.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: MORH

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close