Ličko-senjska županija

Ličanin prekršio zabranu prilaska, došao u dom bivše supruge i fizički ju napao

OBITELJSKO NASILJE

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu odredio je istražni zatvor za 45-godišnjeg muškarca zbog kaznenog djela nasilja u obitelji, po prijedlogu Općinskog državnog odvjetništva koje ga je prethodno ispitalo.


Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 45-godišnjak 20. listopada na području grada Gospića, kršeći prethodno izrečenu mjeru opreza udaljenjem iz doma, protivno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, došao u dom bivše supruge i fizički ju napao”, kažu u tužiteljstvu.

Osnovano se sumnja da je bivšoj supruzi zadao više udaraca i pritom joj nanio površinske ozljede glave. Opisano osumnjičenikovo ponašanje izazvalo je kod oštećenice strah za vlastitu sigurnost, navode u odluci.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću predložilo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, što je sudac istrage i prihvatio.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close