VijestiSportGrad Zagreb

Ličanin Božo Starčević u lovu na olimpijsko zlato

Božo Starčević, hrvač s odličnim rezultatima na brojnim natjecanjima i turnirima, putuje na svoje prve Olimpijske igre. Formu će brusiti na trodnevnim pripremama u Gospiću.


Hrvatski olimpijac, hrvač Božo Starčević, posljednji dio priprema pred odlazak na 31. Olimpijske igre u Rio de Janeiro odraditi će u Gospiću. U kratkoj najavi, ekskluzivno za Lika-express Božo nam je rekao da se u Gospiću uvijek dobro osjećao. „Roditelji su mi iz Pazarišta, u Lici sam se uvijek znao dobro odmoriti i naspavati. Završni dio ne preteških treninga odraditi ću u Gospiću. Tamo je i juniorska reprezentacija, doći ćemo Dominik Etlinger i ja, imat ću sasvim dovoljno sparinga, svjež zrak i dobru hranu“. Govori nam Božo da se pred Rio osjeća dobro, ima još otprilike dva tjedna za glazuru forme. Ipak ima i pozitivnog pritiska jer očekuje i on,ali i svi oko njega dobar rezultat.

Pročitajte više na lika-express.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close