Sport

Ličan najbolji u motoakrobacijama

Vidite li u akciji pravog ‘stuntera’, možda ćete pomisliti da netko divlja s motorom, ali motoakrobati ozbiljni su sportaši koji sa svojim motociklima ne idu na cestu i ne ugrožavaju druge.


Zagrepčanin Hrvoje Kostelac kaže da nije riječ o nikakvom ludovanju nego ekstremnom sportu koji zahtijeva veliki trud i odricanje. Njemu je ljubav prema ‘stunt ridingu’ život promijenila 2004. godine, dok je vozio skuter od 50 kubika na zadnjem kotaču i u jednom trenutku shvatio kako se motorom mogu izvesti impresivne akrobacije. Nije dvoumio ni sekunde, preuredio ga je te 2005. krenuo na turneju po natjecanjima.

Njegova prva odmjeravanja vještine u ‘stunt ridingu’ ili motoakrobacijama bila su na Grobniku, a već iduće godine stiže uspjeh. Hrvoje osvaja medalje u Njemačkoj, 2007. prvak je Slovenije, a 2008. Hrvatske. Tada kupuje motocikl kojeg vozi i danas, a u međuvremenu ga je potpuno preuredio.

 


 

Tekst: HRT
Foto: screenshot HRT video


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close