Tech

Levi’s i Google udružili snage, njihov projekt Jacquard priveden je kraju

Još neimenovani komad odjeće će izaći u sklopu Levi’s Commuter linije proizvoda za bicikliste, a radit će se o traper jakni opremljenoj s gomilom senzora koji će komunicirati s mobilnim uređajima


Levi’s i Google su ovih dana otkrili kako je njihov projekt Jacquard priveden kraju te uskoro kreću u masovnu proizvodnju prve pametne jakne na svijetu.

Još neimenovani komad odjeće će izaći u sklopu Levi’s Commuter linije proizvoda za bicikliste, a radit će se o traper jakni opremljenoj s gomilom senzora koja će moći komunicirati s pametnim telefonom.

Paul Dillinger, čovjek s dva desetljeća iskustva u modnoj industriji i potpredsjednik produktne inovacije za Levi Strauss je ovom prilikom izjavio kako se radi o pravoj prekretnici u Internet of Things (IoT) industriji koja “ima potencijala iz temelja promijeniti odnos između ljudi i odjeće”.ž

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: c.fastcompany.net

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close