Let 3 najavljuje AntiValentinovo koncert

Tena Brnad

Let3

Let3 najavljuje veliki koncert pod nazivom ‘AntiValentinovo’ koji će se održati u petak, 12. veljače u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova.


Bit će ovo najveći samostalni koncert Let3-a nakon onog održanog početkom godine u Laubi, kada su premijerno izveli pjesme s nadolazećeg albuma. Što pripremaju za koncert za sada ne otkrivaju, a najavljuju ga sloganom “Ništa ljubav, samo karanje!”
Na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj ‘early bird’ cijeni moći kupiti i novi studijski album Let3-a i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’.

Kako bi financijski olakšali što većem broju svojih obožavatelja da dođu na koncert, bend je odlučio za cijenu jedne ulaznice, omogućiti ulazak na koncert za dvije osobe, bilo da se radi o dvije žene, dva muškarca ili čak o mješovitom paru muško-žensko.

Jedna ulaznica koja vrijedi za dvoje prodavat će se po jedinstvenoj cijeni od 80 kn u pretprodaji, bilo da dolazite sami ili u paru. Na dan koncerta ulaznica koja vrijedi za ulaz dvije osobe prodavat će se po cijeni od 100 kn.


Tekst: muzika.hr 
Foto: wikimedia commons

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u