Društvene mrežeTech

Lenovo oduševio svojim novim tabletom

Lenovo je oduševio mnoge tabletom koji umjesto fizičke tipkovnice ima virtualnu koja uči kako vi pišete, a stavite li preko nje papir prepoznat će sve što ste napisali ili nacrtali


Za one koji misle da tableti i hibridni 2u1 uređaji ne mogu ponuditi ništa zanimljivo, Lenovo je na ovogodišnjem IFA sajmu pripremio odgovor – Yoga Book. Jedan od najatraktivnijih uređaja je preklopni tablet koji dolazi s 10,1-inčnim Full HD ekranom i drugim dijelom koji Lenovo naziva ‘halo tipkovnicom’ koja prikazuje tipke onda kad ih trebate.

Tipkovnica nema nikakve fizičke tipke već se prikazuje u obliku čvrste bijele konture na drugoj ploči Yoga Booka samo kada je to potrebno. Halo tipkovnica stalno se “uči i prilagođava” navikama tipkanja korisnika, s ugrađenim predviđanjem i umjetnim softverom sa sposobnošću učenja. Ovaj softver također omogućuje kontinuiranu optimizaciju.

Pročitajte više na 24sata.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: shop.lenovo

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close