Scena

Legendarni festival Burning Man stiže u Europu

Jedan od najpoznatijih svjetskih festivala, legendarni Burning man koji se svake godine održava u američkoj saveznoj državi Nevadi, napokon bi trebao doći u Europu. Festival bi se pod imenom ‘Where the sheep sleep’ trebao održati od 29. do 31. srpnja u Nizozemskoj.


Burning man je umjetnički festival koji se svake godine održava u Black Rock Cityju u Nevadi, privremenom ‘gradu’ koji postoji samo za vrijeme festivala. Burning man je društveni i umjetnički eksperiment. Za razliku od uobičajenih festivala na njemu nema izvođača i promatrača. Svi sudionici su uključeni u program, sudjeluju u njegovom stvaranju.

Sudionici na Burning manu potaknuti su da istražuju različite oblike auto-ekspresije, od interaktivne skulpture, performansa i graditeljstva. Sve se završava ritualnim paljenjem drvene skulpture čovjeka, po čemu je festival dobio ime.

Kako biste posjetili europski Burning Man, prvo morate postati član Facebook grupe Burning Man NL , potom se registrirati za Burning Man NL članstvo eventa. Samo oni koji se registriraju bit će u mogućnosti kupiti ulaznice kada budu puštene u prodaju, piše mixmagadria.com.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: srednja.hr | Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close