Tech

Legendarni bicikl se vraća na ulice!

Legendarni Pony se vratio! Bicikl popularan u 70-im i 80-im godinama prošloga stoljeća dobio je svoje novo i bolje izdanje. I dalje će se proizvoditi u Sloveniji, ali ne ugasloj ljubljanskoj tvornici Rog već u tvrtki GOR Kolesa smještenoj u Velenju.


Tvornica je danas predstavila prve modele novog Ponyja koji će niti moderni, atraktivni, imat će sofisticiranu ergonomiju, a radit će ih od vrhunskih materijala.

Baš kao i prethodnici, i novi Ponyji moći će se sklopiti.

S ponosom smo predstavili novog Pony-ja, koji je biciklistima jako nedostajao jer se uvijek smatrao simbolom kvalitete. Dobar glas želimo zadržati, tako da smo u posljednjih nekoliko mjeseci uložili puno truda kako bi sastavili kvalitetan proizvod od slovenskog znanja. Za početak se kupci mogu odlučiti između 3 različite vrste Pony-ja u 28 različitih kombinacija, ali u budućnosti ćemo dodatno povećati raznolikost s električnim biciklima. Sve ovo vrijeme smo uložili u razvoj. trudit ćemo se da novi Pony po popularnosti dostigne i premaši svog prethodnika”, rekao je Rok Lesjak, direktor GOR Kolesa, tvornice čiji su vlasnici tvrtke BTC i Gorenje.


 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: pixabay

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close