Sport

LEA sutra organizira Kros Jasikovac

U organizaciji Ličke ekološke akcije LEA-e sutra se održava Kros Jasikovac.


Natjecatelji se za ovu zanimljivu trku, koja se trči kroz predivnu šumu na samom rubu grada Gospića, mogu prijaviti još danas. Za danas u 17 sati najavljeno je preuzimanje startnih brojeva na Trgu Stjepana Radića. Sutrašnje trke krenuti će od 10:30, trkama djevojčica i dječaka 1,i 2.razreda na 400 metara. Tu udaljenost trče i uzrasti 3.i 4.razreda.

Na 900 metara natjecati će se učenici 5. i 6.razreda, te djevojčice 7. i 8. Na 1,500 metara natječu se dječaci 7. i 8.razreda. Srednjoškolci trče 2,000 metara. Program će utrkama od 3,600 metara zatvoriti seniori i veterani.

Zanimljivo će biti sutra u Jasikovcu, predstaviti će se nekoliko udruga, pripremljene su i dječje igre,a organizator je osigurao i obrok za sudionike.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close