VijestiGrad ZagrebKultura

Lea Brezar: “Poezija se čita!”

I ove je godine Lea Brezar, spisateljica, pjesnikinja i poduzetnica, imala svoj prostor na Interliberu, tik uz Čitaj knjigu, u paviljonu 6 na Zagrebačkom Velesajmu.


Interliber donosi novitete, predstavljaju se novi naslovi, organiziraju druženja s autorima koji rado potpisuju knjige. I Lein je prostor disao istim ritmom, iako je i ove godine napravila iskorak – organizirala druženje za sve one koje zanima plasman knjige na strana tržišta povodom kojeg je ugostila svog agenta Kurta Wilkesmanna i razgovarala s njim o tom putovanju. Također je održala polusatno predavanje o samoizdavaštvu o kojem je razgovarala i za Brend kulturu, a intervju možete pogledati ovdje.

Mogu reći da je ovo za mene bio najbolji sajamski nastup. Nakon četiri godine rada na promociji knjiga, ovo druženje s čitateljima, pokoji zagrljaj, potpisivanje knjiga i svakodnevni boravak na svom štandu meni su napunili srce. Svi koji su me potražili stigli su radi poezije te sam opet zaključila – poezija se čita, moja poezija se čita. Osamdeset zbirki pjesama, a sveukupno dvjesto knjiga našlo je svoja čitateljska srca. Hvala vam na tome!, izjavila je Brezar.

Lea Brezar je poduzetnica, spisateljica i pjesnikinja koja, osim u iskusnom radu perom, svoj profesionalni rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije Dhar media, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta o čemu je pisala u svojoj knjizi „Izvan okvira“. Svoje je životno i poslovno iskustvo pretočila u osam knjiga utemeljenih na suvremenoj psihologiji koju Lea Brezar vješto isprepliće kroz žanrove u kojima stvara: slikovnica, zbirke pjesama, priručnici i romani. Kao autorica se afirmirala u mreži novijih hrvatskih spisatelja.

Autorica je projekta #odapoeziji – poezije na tramvajskim stajalištima koja se održava već tri godine za redom u Zagrebu kako bi inspirirala slučajne i namjerne prolaznike svojim afirmativnim stihovima.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close