Lifestyle

Lavići iz zagrebačkog Zoo-a traže ime

Dvoje mladih lavića, brat i sestra, koji su ujedno i najslavniji stanovnici zagrebačkog ZOO vrta, trebaju imena pa iz ZOO vrta pozivaju Zagrepčane da im daju svoje prijedloge na Facebook stranici do 14. rujna kako bi ocjenjivački sud mogao suziti izbor i izabrati najbolje ime.


Iz ZOO vrta su izvijestili i kako lavići napreduju iz dana u dan i da su živahni te im “majka čak dopušta i veća udaljavanja”. Ravnatelj ZOO vrta Damir Skok pojasnio je da su željeli utvrditi spol mladunaca tako da u najmanjoj mjeri uznemiravaju njih i njihovu majku Nyotu.

“Zato smo pričekali da se odvažnije krenu odvajati od majke. Strpljenje se isplatilo. Mladunci su na miru pregledani i utvrđeno je da su brat i sestra”, rekao je. Građane je pozvao da kod odabira imena lavićima puste mašti na volju.

Pročitajte više na n1info.com

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close