VijestiScena

LADO I KOLO: Hrvatski i srpski nacionalni ansambli zajedno nastupaju nakon 30 godina

Koncert pod nazivom „Ruku pod ruku“ predstavit će izniman folklorni program dvaju nacionalnih folklornih ansambala u kojem će nastupiti više od stotinu plesača-pjevača i glazbenika i to nakon gotovo 30 godina pauze u umjetničkoj suradnji.

lado hrv

Ansambl LADO i Ansambl KOLO prikazat će bogato kulturno nasljeđe ovih dviju zemalja kroz ples, pjesmu i glazbu koji čine sastavni dio nematerijalne kulturne baštine.

Ulaznice po cijeni od 120,00 kn mogu se kupiti na blagajni HNK. Popust od 20% ostvaruju osobe s invaliditetom, umirovljenici, učenici, studenti i članovi KUD-ova te zaposlenici Ansambla LADO. Koncert će se održati 15. travnja s početkom u 20 sati. Koncert se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: LADO

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close