VijestiScena

Lačni Franz pjesmom “Koji s vjetrom pjevaju” najavili čak dva nova albuma!

Legendarni slovenski bend Lačni Franz, na čijem čelu je pjevač i autor Zoran Predin, objavio je novu pjesmu na hrvatskom jeziku.


Riječ je o singlu “Koji s vjetrom pjevaju” s kojim bend najavljuje i novi album na hrvatskom jeziku “Akustična pusa”. Pjesma je premijerno predstavljena u jučerašnjoj emisiji “Music Pub” Zlatka Turkalja na Drugom programu Hrvatskog radija. U isto vrijeme predstavljena je i varijanta pjesme na slovenskom jeziku koja nosi naziv “Akustična voda”, a ta će pjesma biti prvi singl novog slovenskog albuma “Nova nebesa”. Obje pjesme supotpisuju Milan Prislan (glazba) i Zoran Predin (tekst), dok je cijeli bend složio njihov aranžman.

Dva nova albuma, na hrvatskom jeziku (“Akustična pusa”) i na slovenskom jeziku (“Nova nebesa”) sadrže 10 izvrsnih novih pjesama, a u nakladi Croatia Recordsa očekuju se do kraja studenog ove godine. Novi projekti Lačnog Franza nadovezuju se na album “Svako dobro” koji je za Croatia Records objavljen u rujnu 2016. godine.

Lačni Franz jedan je od najglasovitijih regionalnih sastava 80-ih i početka 90-ih godina, a Zoran Predin nesumnjivo dio najužeg kruga najvećih kantautora koji značajan broj svojih sjajnih nastupa održava upravo u Hrvatskoj, uz osobito zapažene suradnje s Arsenom Dedićem. Upravo iz tog razloga hrvatska publika oduvijek ima posebno mjesto u njegovom srcu pa će shodno tome i novi album hrvatski obožavatelji zasigurno objeručke prihvatiti!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Lačni Franz

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close