Tech

KVIZ je aplikacija za osobe s posebnim potrebama

Na internetskoj stranici Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) objavljena je aplikacija Kviz, namijenjena informiranju potrošača s posebnim potrebama o njihovim pravima


Aplikacija Kviz je nastala suradnjom HAKOM-a i Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER-a) Sveučilišta u Zagrebu u sklopu istraživačkog projekta Pogled u budućnost 2020.

Osnovna joj namjena informiranje potrošača, posebno osoba s invaliditetom, o njihovim potrošačkim pravima u svijetu mrežnih tehnologija te podizanje svijesti o preprekama s kojima se susreću osobe s invaliditetom pri korištenju tih usluga.

Naime, Zakon o elektroničkim komunikacijama osigurava mogućnost da korisnici usluga, uključujući osobe s invaliditetom, ostvare najveće pogodnosti u pogledu izbora cijene i kakvoće usluga.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close