Scena

Kulturnjaci se digli na noge, rade na otkazu Olivera Frljića

Incident u rječkom HNK dodatno je dolio ulje na vatru u slučaju intendanta Olivera Frljića i predstave Hrvatsko glumište. Podsjetimo, Frljić je gledateljici Vedrani Spadoni Štefanić uzeo fotoaparat, i pozvao policiju, koja je razgovarala s njom i društvom koje ju je pratilo – među njima i kazalištarkom Vitomirom Lončar.

Ne prestaju reakcije i osude Frljića. Tako je vrlo aktivna i Facebook grupa Otkaz Frljiću i Blaževiću – ZA dignitet HNK I.pl. Zajc, na kojoj već danima brojni istaknuti kulturnjaci komentiraju skandaloznu situaciju u nacionalnoj instituciji koju plaćaju porezni obveznici.

Frljić također ne sjedi prekriženih ruku, za danas je najavio presicu, prvenstveno, kako kaže, usmjerenu protiv kampanje organizacije Opus Dei i ”uznemiravanja i stigmatizacije maloljetne djevojčice i njenih roditelja što ga tijekom gotovo dva mjeseca provodi Vitomira Lončar na blogu Slamka spasa”.

 

Foto: delo.si
tekst: direktno.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close