Film i TVLifestyle

SAM U KUĆI Zašto je Kevin zapravo ostao doma?

Sam u kući sigurno ste gledali, no znate li zašto je Kevin zapravo ostao sam?


Blagdani su skoro zakucali na naša vrata, shopping centri već preuranjeno zasjali su božićnim dekoracijama, a kićenje trgova i glavnih gradskih ulica samo što nije. Znamo da Božić sa sobom osim oku (ne)ugodnih kiča i bogate trpeze donosi i poplavu božićnih filmova.

Sigurno imate svoj omiljeni božićni film, a isto tako gotovo ne postoji osoba koja barem jednom u životu nije odgledala poneki nastavak kultnog blagdanskog filma ”Sam u kući.” Iako se neki obrušavaju na njega iznosivši kako im scenarij curi na sve tjelesne šupljine, ne uspijevaju se oduprijeti blagdanskim začinima koje on donosi. Red smijeha, zabave i druženja s ukućanima, ali znamo li baš sve o filmu?

Većini najomiljeniji prvi nastavak sa sobom donosi i najviše nerazriješenih pitanja. Glavnog aktera svi dobro poznajemo, nestašni Kevin nije imao sreće, pa su se njegovi roditelji u prva dva nastavka čak dva puta u avion ukrcali bez njega. U novijim nastavcima Kevin se nađe u nekim drugim situacijama, ali baš, baš uvijek baš on upada u nevolje.

No, vratimo se pitanje koje glasi: Zašto je Kevin zapravo ostao doma?

Večer prije odlaska na odmor Kevinova obitelj odluči se počastiti pizzom, Kevin naručuje svoju, sa sirom, ali kako već i priliči odnosu sa starijom braćom Buzz ju odlučuje pojesti ne bi li iznervirao Kevina i uspijeva mu. Vidno ljutiti Kevin u naletu dječačkog bijesa prolijeva mlijeko po stolu, te nenamjerno po identifikacijskim isprava prolijeva mlijeko. Ljutiti roditelji u namjeri da ga kazne poslali su ga u sobu, a Kevin je tada zaželio ostati sam, a ta mu se želja za kratko i ispunila.

Ipak, nije bila riječ o čaroliji, jutrom su zbog nestanka struje McCallisteri gotovo zakasnili na let, a prilikom prebojavanja djece pred kamionetom, koji ih je treba odvesti do zračne luke, starija Kevinova rođakinja je greškom prebrojala i nestašnog susjeda koji se okrenut leđima našao u vrsti.

Je li zato Kevin ostao doma? Počelo se šuškati o novim razlozima koji su priči dali jednu novu dimenziju promišljanja, gdje jedni govore o greški scenarija, a drugi o razlogu kojeg jednostavno do sada nismo uspjeli proniknuti.

Medijima se proširio gif koji odaje neke druge razloge, naime vođen bijesom nakon Kevinovog nestašluka njegov otac kako bi spasio situaciju na stolu slučajno u koš za smeće ubacuje i njegovu avionsku kartu. Mnogi pretpostavljaju da je baš to pravi razlog, jer kod ukrcavanja na avion nisu imali njegovu kartu, pa tako nisu mogli primijetiti da ga nema.

Greška u scenariju ili prava istina? Prosudba je na nama!

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close