Turizam

KRUZERI U SENJU: “Napokon se isplatilo, ove godine dolazi nam osam kruzera!”

U jutarnjim satima podno grada ispod Nehaja uplovio je kruzer. Riječ je o 150 metara dugom luksuznom kruzeru koji je već posjetio Senj prije dva tjedna. Na proputovanju je prema Veneciji, a ima 140 članova posade i samo 250 putnika više kupovne moći.

Ovaj luksuzni kruzer doveo je goste kao najbliža morska destinacije nacionalnim parkovima; Nacionalni park Sjeverni Velebit nalazi se samo 30 kilometara od Senja, a Nacionalni park Plitvička jezera oko 100 kilometara. Gosti će tokom dana boraviti u Senju, a jedan dio njih putuje i na Plitvice.

Iz Lučke uprave Senj za LIKACLUB je izjavu dao ravnatelj dipl.ing. Predrag Dešić:

Napokon se isplatio trud da privučemo kruzere u Senj. Ovakve posjete dogovaraju se godinu dana unaprijed, tako da smo osam posjeta kruzera Senju ove godine dogovorili još 2015. godine. Postali smo konkurentni zbog blizine nacionalnih parkova i niže lučke pristojbe, a za mjesec dana već krećemo s dogovaranjem pristajanja kruzera u 2017. godini!”

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: TZ Grada Senja Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close