VijestiZdravlje

Krunoslav Capak u samoizolaciji

OD SINOĆ

Prvi hrvatski epidemiolog, doc. dr. Krunoslav Capak, od sinoć je u samoizolaciji! Također, u samoizolaciji je, kako saznaje Jutarnji list, dr. Vera Katalinić Janković, pomoćnica ministra zdravstva.


Oboje su prije četiri dana bili na konferenciji udruge CroMSIC na kojem je predstavljeno istraživanje o znanju mladih o HPV virusu, odnosno o dobrobiti cijepljenja. Među okupljenim društvom bila je osoba za koju se sumnja da je zaražena koronavirusom ili je bila u kontaktu s osobom koja je zaražena.

Na istom skupu bila je i zamjenica ravnatelja HZJZ-a Capaka, dr. Ivana Pavić Šimetin, zamjenica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba Mirela Šentija Knežević i predstojnik Klinike za ženske bolesti i porodništvo KBC-a Sestre Milosrdnice Krunoslav Kuna.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close