Lifestyle

Krule nepoželjan u “Nedjeljom u 2”?

Bloger Krule objavio na svojoj stranici kako više ne komentira goste u emisiji Nedjeljom u 2, u nastavku donosimo cijelu objavu.


“Znam da će biti pitanja… pa evo da odma javim… više ne komentiram goste u emisiji “Nedjeljom u 2”. Danas mi je javljeno kako netko nije zadovoljan mojim komentarima i otkazuju komentiranje. Taj “netko” nije onaj na kojeg ćete vi odmah pomisliti… Ćelavi s tim nema veze… jer ja to znam… i nema smisla uprirati prstom u njega a znam da bi vam on prvi pao na pamet… ne… nije on. Ako ćete me pitati tko je taj “netko”… nemam pojma… znam samo ko nije. Ne želim ni dramiti oko svega niti sebe uzdizati ka vrhunskog komentatora… komentirao sam… više ne komentiram… i moš ga jebat… išlo je dok je išlo… više ne ide… i tu je priči kraj. Jel mi žao?… žao mi je samo što se nisam dočepao većih njuški od gostiju da im velim svoje … toga mi je iskreno žao.

Zahvaljujem svima vama koji ste eto gledali te moje komentare… i svojim kritikama i sugestijama sudjelovali da budu bolji… al jebajga… sve ima početak i kraj.”

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close