Ličko-senjska županijaEuropaKarijera

Kroz nastavak projekta “Zaželi” udruga Pavenka zaposlila 20 žena

"RADIM I POMAŽEM"

Udruga Pavenka započela je s provedbom projekta “Radim i pomažem” koji je nastavak projekta Zaželi faza I. Ovim projektom u II. fazi je zaposleno 20 žena i voditeljica projekta koje će voditi brigu o 130 krajnjih korisnika.


U ovo predblagdansko vrijeme zaposlene žene će dodatno uljepšati blagdane starijim stanovnicima općine Brinje, pogotovo u ovo vrijeme kada se suočavamo sa situacijom uzrokovanom COVD-19 virusom.

Načelnik Fumić ne krije zadovoljstvo ovim projektom, kao i učinkom ovog projekta u lokalnoj zajednici i samim učinkom na zaposlene žene i krajnje korisnike, a to je i smisao ovog projekta koje su mnoge općine, udruge i gradovi prepoznali. Bravo za Pavenku kada svojim radom na ovakav način pomaže lokalnoj zajednici!”, priopćeno je iz Općine Brinje

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook / Općina Brinje

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close