Politika

KRMPOTIĆ VIJEST DANA Okrenuo leđa Milinoviću, pa kupio kartu za Irsku

Petar Krmpotić, bivši gradonačelnik Gospića, danas je vijest dana u Hrvatskoj


Svi nacionalni mediji, RTL, Jutarnji list, Index, i drugi, danas prenose informaciju da je bivši gradonačelnik Gospića iz redova HDZ-a, odselio u Irski Kildare te će tamo raditi u skladištu.

Podsjetimo, Krmpotić je na prošlim lokalnim izborima izgubio od Karla Starčevića iz redova HSP-a, nakon čega se zaposlio kao tajnik u Ličko-senjskoj županiji odlukom Darka Milinovića. Na nesreću bivšeg gradonačelnika, raskolio se ličko-senjski HDZ. U toj priči odlučio se ne prikloniti svom šefu Milinoviću, te mu je okrenuo leđa. Milinović mu je to ozbiljno zamjerio, te je Krmpotić na kraju završio kao nezaposleni Gospićanin.

Priča i ne bi bila tako dramatična, da nije riječ o nekad visokopozicioranom Gospićaninu koji je vodio glavnu riječ kod podjele gospićkog proračuna. Također, Krmpotić je imao niz važnih ličkih titula i mnoštvo milijuna u rukama za dijeljenje podobnima, ali nakon što je okrenuo leđa županu Darku Milinoviću, kupio je kartu za Irsku.

Petar Krmpotić će kako navode nacionalni mediji, sada raditi za oko 2000 € mjesečno, kao običan građanin koji više nema moć odlučivati tko je bitan a tko nebitan u Gospiću. Kao što je to nekad bilo.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov/LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close