KontinentalniTurizamIzdvojenoPromo

Krešo Rogoz, direktor Croatia Open Land tours DMC, stiže na prvi panel Lika Cluba

NA 6. FORUMU OBITELJSKOG SMJEŠTAJA REGIJE LIKA-KARLOVAC

Predstavljamo našeg drugog panelista!


Karlovčanin Krešo Rogoz jedan je od pet panelista koji će razgovarati o (korona) turizmu 2021. godine na panel raspravi Lika Cluba u sklopu 6. regionalnog Foruma obiteljskog smještaja.

Krešo se bavi destinacijskim menadžmentom na području Karlovca, ali i Like. Prije šest godina osnovao je Croatia Open Land Tours DMC, uspješnu turističku agenciju koja nudi avanturističke rute po neotkrivenoj Hrvatskoj – od raftinga i off road vožnje u terenskim vozilima, do glampinga, foto safarija i boardanja.

Kako se korona kriza odrazila na bukiranje njegovih sadržaja i izleta te što planira za 2021. godinu, Krešo će nam ispričati u četvrtak 12. studenog 2020. godine s početkom u 10:00 sati.

Panel rasprava će se prenositi online putem livestreama, putem Youtube kanala i linka koji će dobiti samo prijavljeni sudionici Foruma

Prijavite se na BESPLATNO događanje putem službenog linka Hrvatske gospodarske komore (ŽK Otočac i Karlovac) ovdje: 6. Forum obiteljskog smještaja regije Lika – Karlovac

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close