Glazba

Krajcar Music Family želi vam “Srićan Božić”

ISTARSKA GLAZBENA BOŽIĆNA ČESTITKA

Bruno Krajcar, renomirani kantautor, skladatelj, tekstopisac, glazbenik i multiinstrumentalist iz Pule, na pjesmi “Srićan Božić” okupio je mlade istarske pjevače.


Svi oni su njegovi suradnici, prijatelji i članovi njegove glazbene obitelji, s kojima ga vežu prekrasne suradnje i pjesme. Ti vrsni mladi glazbenici su: Nina Fakin, Eleonora Dobrović ,Lara Demarin, Valerio Ricchiuto i Gianluca Draguzet

U suradnji sa B. Music & Productionom i Lukom Brgićem, kao izvršnim producentom projekta, snimili su pjesmu i video spot za pravu istarsku božićnu čestitku.

Tekst i glazbu skladao je Bruno Krajcar, glazbeni aranžman potpisuje Ivo Popeskić, a aranžer i producent band aid verzije pjesme je Luka Brgić. Za audio mastering zaslužan je Matko Margan. Video spot snimljen je prekrasnoj villi Anima u Pazinu, Scenarij,režiju i video produkciju potpisuje Luka Brgić – B. Music & Production, iz Pule, a spot je snimio Mateo Ostojić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close