Glazba

Krajcar Music Family želi vam “Srićan Božić”

ISTARSKA GLAZBENA BOŽIĆNA ČESTITKA

Bruno Krajcar, renomirani kantautor, skladatelj, tekstopisac, glazbenik i multiinstrumentalist iz Pule, na pjesmi “Srićan Božić” okupio je mlade istarske pjevače.


Svi oni su njegovi suradnici, prijatelji i članovi njegove glazbene obitelji, s kojima ga vežu prekrasne suradnje i pjesme. Ti vrsni mladi glazbenici su: Nina Fakin, Eleonora Dobrović ,Lara Demarin, Valerio Ricchiuto i Gianluca Draguzet

U suradnji sa B. Music & Productionom i Lukom Brgićem, kao izvršnim producentom projekta, snimili su pjesmu i video spot za pravu istarsku božićnu čestitku.

Tekst i glazbu skladao je Bruno Krajcar, glazbeni aranžman potpisuje Ivo Popeskić, a aranžer i producent band aid verzije pjesme je Luka Brgić. Za audio mastering zaslužan je Matko Margan. Video spot snimljen je prekrasnoj villi Anima u Pazinu, Scenarij,režiju i video produkciju potpisuje Luka Brgić – B. Music & Production, iz Pule, a spot je snimio Mateo Ostojić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close